N1S N-series

N1S N-series

630802
€ 2.999,00
Incl. BTW

Inclusief BPM, rijklaar- en kentekenkosten.

Lithium-Ion Revolutie

Ongelooflijk lichte accu voor meer bereik

De NIU N-Series gebruikt de modernste lithium-ion accupakketten (Gefabriceerd door Panasonic) met een garantie van twee jaar. Door het gewicht van slechts 10 kg (22lbs) kan je de NIU accu makkelijk meedragen voor opladen op kantoor of thuis. Het 29aH accupakket is binnen zes uur volledig opgeladen, levert een bereik van 50-70km, of ongeveer vier dagen normaal gebruik in de stad.

Bereik

De N-Series biedt je 50-80 kilometer vrijheid met slechts één oplaadbeurt. Dit is niet zomaar een scooter, het is dé manier om de stad te verkennen. Rijd ermee naar het werk, ga erop uit tijdens het weekend.

NIU: Vandaag begint de toekomst van stedelijke verkenning.

 

BOSCH + FOC Aandrijving

Duitse Precisie, Geoptimaliseerd

 

We sloegen de handen in elkaar met BOSCH motor om een ultra-efficiënte en slimme motor voor de toekomstige e-scooters te bouwen. De kern van deze samenwerking bestaat uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat we speciaal ontwikkelden voor de 1800W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. We koppelden de door FOC geoptimaliseerde motor aan een EBS tweevoudig remsysteem om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer je afremt, wordt de accu dus opgeladen

 

Simpel & elegant

Onze ontwerpfilosofie is dat er meer kan gedaan worden met minder. Het uiteindelijke resultaat is de voltooiing van een filosofie die is gestart bij O&O om een structureel stabiel en krachtig voertuig te ontwikkelen en tegelijkertijd het ontwerp elegant en simpel te houden.

NIU APP

Real-time Intelligentie

 

GPS / Anti-Diefstal / Traceersysteem / Scooter Diagnostiek / Helpcenter

 

De NIU APP maakt het mogelijk de status van de N-Series in real-time te bekijken. Ook als de scooter uit het zicht staat, kunt je gerust zijn over zijn veiligheid met onze anti-diefstal traceerfunctie. Daarnaast kun je in een oogwenk zien hoeveel accucapaciteit er over is, de recente ritten bekijken, onmiddellijke updates verkrijgen met betrekking tot mogelijke defecten van de scooter, het dichtstbijzijnde onderhoudscentrum vinden, en de gebruikershandleiding raadplegen door enkele swipes over het scherm van de app... en dit is nog maar het begin.

Kleur
Maat

60V - 29Ah / 1500W

Motor
Electro
Garantie
2 jaar
Vermogen
2400W
Schokbreker voor
Oliegevuld, direct werkend
Schokbreker achter
Oliegevuld, direct werkend
Rem voor
220 mm hydraulische schijfrem met dubbele zuiger
Rem achter
180 mm hydraulische schijfrem met dubbele zuiger
Voorband
90/90-12
Achterband
120/70-12
Lengte (cm)
180 cm
Breedte (cm)
70 cm
Zithoogte (cm)
74 cm
Hoogte (cm)
113 cm
Accumerk
Panasonic
Capaciteit
29 Ah
Spanning
60 V
Standaard laad- en uitlaatstroom
4 A/ 42 A
Geschat bereik fabrikant
50-70 Km
8717688405622
No reviews
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.