N Pro

N Pro

NIU-NGT-ZWARTROOD
€ 4.499,00
Incl. BTW

GEBOUWD VOOR SNELHEID

De NGT heeft drie unieke rijmodi (SPORT, DYNAMISCH, en ECO). We hebben een scooter gemaakt die sneller is en je verder brengt in jouw stad.

 

EEN SNELLERE SCOOTER

Cruise door kronkelende straten van jouw stad of rij met gemak over de belangrijkste boulevards. In de SPORT modus is de topsnelheid van de NGT 70 km/u, waardoor reizen in de stad sneller is dan ooit.

DIRECTE ACCELERATIE

Onze Duitse partner BOSCH heeft een speciaal op maat gemaakte motor met een vermogen van 3000w ontwikkeld. Krijg ogenblikkelijk acceleratie vanuit stilstand.

EEN BETERE RIJERVARING

De eigen FOC-controller van NIU managed de BOSCH motor dynamisch om een soepele acceleratie en ongelooflijke rijervaring te creëren.

WEE TOONAANGEVENDE BATTERIJEN

De NGT is uitgerust met twee krachtige lithium-ion betterijen die op elk moment kunnen worden verwijderd en opgeladen. De dubbele 60v35aH-batterijpakketten zijn licht en draagbaar en bieden tegelijkertijd kracht voor een bereik van meer dan 100 km tijdens het rijden met 70 km/u.

DYNAMISCH KLEURDISPLAY

Het nieuwe Smart Dashboard toont verschillende kleuren bij verschillende rijmodi, snelheden en voertuigdiagnoses om u een duidelijk beeld te geven van hoe uw scooter presteert.

DE CLOUD ECU: EEN EVOLUEREND "SMART" PLATFORM.

De NIU Cloud ECU is geüpgraded naar een v3 telematica controller van de volgende generatie. Het brein van het voertuig monitort, verzamelt en analyseert het voertuiginformatie tientallen keren per minuut. Hiermee kunt u op afstand de voertuigdiagnose en GPS-antidiefstalsysteem volgen. Bovendien kunt u met de OTA-functies draadloos uw scootersoftware upgraden zonder dat u langs een NIU dealer moet gaan.

NIU APP: UW PERSOONLIJKE SMART SCOOTER MANAGER

Met de krachtige datamogelijkheden van de Cloud ECU kunt u live op uw mobiele app 17 verschillende voertuigstatussen bekijken, zoals locatie, rij-geschiedenis, voertuigstatus en stroomstatistieken. U krijgt ook toegang tot het voertuigdiagnostiek, antidiefstal waarschuwingen en de bijbehorende service na aanschaf.

VEILIGHEID VOOR UW SCOOTER

Nadat u uw NIU heeft geregisteerd via onze app, activeert elke beweging van het voertuig de alarmen op de scooter en stuurt u een waarschuwing naar uw telefoon. Met de nauwkeurige GPS-locatie kunt u op elk moment precies zien waar uw scooter is, en dat slechts met één tik.

CBS REMSYSTEEM

Wanneer u in een noodsituatie moet remmen, dan verdeeld het CBS-remsysteem de remkracht tussen de voorste en achterste remschijven, waardoor de remafstand wordt verkort en er veilig wordt geremd bij hoge snelheden.

GEBOUWD VOOR UW VERTROUWEN

Van de externe plastic mallen tot het interne frame, we investeren in de beste materialen en technologie voor veiligheid en duurzaamheid.

ONTZETTEND WATERDICHT

De belangrijkste elementen van de scooter maken gebruik van waterdichte componenten zoals ook gebruikt wordt in de automotive industrie.Bij regenachtig weer zijn de stuur, signaal en stroomkabels beschermd tegen kortsluiting en met een waaddiepte van 230 mm is de NGT klaar om te rijden in de regen en met sneeuw.

 

 

2x 60V - 35Ah / 3000W

Motor merk
Electro
Accu merk
Panasonic
Accu voltage V
2900 W
Accu capaciteit Ah
2x 35Ah
Geschatte actieradius 25 km/u
100+ km
Garantie
2 jaar
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.