Winterband

Winterband

Michelin
110794
€ 59,00
Incl. BTW

Winterbanden actie !

2 winterbanden incl. montage en opslag € 150,-

 

Maak een afspraak bij ons op telefoonnummer: 026-3270730

Kleur
Maat

Met de Michelin City Grip Winter heeft Michelin een band ontwikkeld welke grip en comfort biedt in moeilijke weersomstandigheden.
Door het profiel met de vele lamellen, die de waterfilm op de weg breken, presteert deze band beter op verse en smeltende sneeuw, natte regenbuien maar ook onder droge omstandigheden.

De Michelin City Grip Winter is gemaakt van Thermorubber. Deze rubber compound heeft de eigenschap niet te verharden bij lage temperaturen doordat deze beter opwarmt en zo grip, comfort en remweg verbeterd.

Kan een Michelin City Grip Winter in de zomer gebruikt worden?
Ja, Michelin heeft de City Grip Winter ontwikkeld voor gebruikers welke het hele jaar willen door rijden en hun band niet willen wisselen in verschillende seizoenen. Een vereiste bij de ontwikkeling van de band, was dat het uitstekende grip zou hebben op natte wegen, smeltende sneeuw, modderige wegen en ook op koude droge ondergronden. Het is natuurlijk wel zo dat een band met zachte compound sneller slijt met hoge temperaturen als een band met harde compound.

Type
Winterband
3528704611270
No reviews
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.