Elektrische scooters

Wil je een nieuwe elektrische scooter kopen of leasen? Bij XXL Scooters in Arnhem hebben wij een ruim aanbod staan in de beste elektrische scooters van de beste merken. Elektrisch rijden is niet alleen goed voor het milieu maar ook nog eens zeer betrouwbaar. Graag adviseren en informeren over de plus- en minpunten van het elektrische rijden. Zo vertellen we je graag over de verschillende merken die we hebben en hoe de actieradius en accu's een rol spelen bij de aanschaf van uw scooter. Een elektrische scooter is niet alleen goedkoper rijden maar ook simpeler in onderhoud én kent hij geen startproblemen.

Bij XXL Scooters zijn we trots officieel dealer van NIU, AGM, Vespa, Supersoco, vier toonaangevende merken binnen de wereld van het elektrische rijden. Kom gerust langs in onze showroom aan de Overmaat in Arnhem voor een goed en eerlijk advies. Ook bent u van harte welkom een proefrit te komen maken. Voor eventuele vragen en/of afspraken te maken kun je contact opnemen met ons via info@xxlscooters.nl of ons bellen op 026-3270730.

M+
U-serie
NQI1S Sport
NQI1S Lite
Goccia
MQI+ GT
Elettrica Elettrica 2
Elettrica Elettrica 2
Elettrica Elettrica 2
Elettrica Elettrica 2
MQI + Lite
MQI + Lite
MQI + Lite
MQI + Sport
MQI + Sport
MQI+ GT Lite
MQI+ GT Lite
NQI1S Lite
NQI1S Lite
NQI1S Sport
NQI1S Sport
NQI1S Sport
CUX
  • -€ 399,00
NQI Cargo Lite
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.