In onze winkel hebben we een eigen werkplaats met 6 werkplekken voor onze gediplomeerde monteurs. Samen hebben onze monteurs meer dan 50 jaar ervaring in de scooters. De werkplekken zijn voorzien van elektrische heftafels om op de juiste hoogte te kunnen werken. Ook hebben alle monteurs hoogwaardig gereedschap tot hun beschikking om aan uw scooter te werken. Alle speciale tools die nodig zijn voor specifieke reparaties hebben wij natuurlijk ook net als diagnostische uitleesapparatuur voor alle merken die wij verkopen. Kleine laswerkzaamheden kunnen ook in onze eigen werkplaats worden uitgevoerd.

Milieu en gezondheid is ook erg belangrijk. De werkplaats heeft een afzuigsysteem voor uitlaatgassen en al ons afval wordt gescheiden en juist opgeslagen. Denk hierbij aan accu’s in een speciale accu bak en olie in speciale vaten.

 

Omdat de scooter constant verandert gaan alle monteurs regelmatig op cursus om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Denk hierbij aan nieuwe injectiesystemen of elektrische scooters.

 

Bij het uitvoeren van onderhoud of reparatiewerkzaamheden proberen we altijd te werken uit het perspectief dat we onze klanten niet op onnodige kosten willen jagen. Kan een onderdeel nog een rondje mee dan zullen we dat niet zomaar vervangen omdat het boekje dat zegt. Denken wij dat de scooter het repareren niet meer waard is dan zullen we dat ook zeker melden. Eerlijkheid duurt het langst!

 

Wij werken zoveel mogelijk met originele onderdelen, aangevuld met kwalitatief hoogwaardige alternatieven waar mogelijk.

Openingstijden werkplaats:

maandag:Gesloten
dinsdag:09:00 - 18:00
woensdag:09:00 - 18:00
donderdag:09:00 - 21:00
vrijdag:09:00 - 18:00
zaterdag:09:00 - 17:00
zondag:Gesloten

Om een afspraak in te plannen kun je bellen naar 026-3270730

Product toegevoegd aan vergelijking