XXL Scooters is ontstaan vanuit een overname van Mantel Scooters, waarbij ook alle activiteiten door XXL Scooters zijn overgenomen. Een nieuwe naam, maar met dezelfde drive en enthousiast personeel. Voor onze klanten verandert er dus eigenlijk niets.

Bij ons staat uiteraard kwaliteit boven kwantiteit. Dit zie je niet alleen terug in onze producten maar ook aan de geleverde service. Zo mag je er vanuit gaan dat je de eerste tijd na aankoop of onderhoud met een veilige en vertrouwde scooter rijdt.

De kwaliteit en service zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen, er zijn geen addertjes onder het gras of de bekende “kleine lettertjes”. Wij staan voor duidelijke communicatie en zijn daarom zowel fysiek, telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Bij XXL Scooters in Arnhem heb je ruime keuze uit scooters, zowel 25 als 45 km per uur en ook motorscooters. Naast nieuwe (elektrische) scooters verkopen wij ook occasions en accessoires zoals bescherming, scooter beveiliging en onderdelen.

Ook voor onderhoud aan je scooter ben je bij ons, XXL Scooters, aan het juiste adres.

Onze werkplaats is gevuld met een bulk ervaring en regelmatig volgen we cursussen om onze kennis van de nieuwste technologie hoog te houden.

XXL Scooters is de scooterwinkel van Arnhem en official dealer van populaire scooter merken als Vespa, Piaggio, SYM, Peugeot, Yamaha, NIU, Aprilia en Gilera.

Loop gerust binnen voor een kopje koffie en/of een passend advies. Zie je een scooter die je wel bevalt, dan kun je er uiteraard een proefrit mee maken.

Je bent in ieder geval van harte welkom!

Over Rene Tolhuisen, eigenaar van XXL Scooters:

Het sleutelen aan en berijden van brommers, scooters, quads en crossmotoren is al vanaf mijn 7e jaar een passie. Voor mij was het dus een logische stap om bij een tweewielerwinkel te gaan werken en van die passie mijn beroep te maken.

In 1997 ben ik begonnen met werken bij de firma Mantel en gegroeid in de rol van bedrijfsleider met een eigen winkel, Mantel Scooters. Na 22 jaar in dienst, kreeg ik de kans deze winkel over te nemen en voort te zetten met het bestaande team en klantenkring. Ik ben enorm enthousiast dat ik de kans heb gekregen dit geweldige bedrijf nog verder te laten groeien naar mijn en het team’s inzicht. Ons doel voor de komende jaren is het bedrijf dat we hebben opgebouwd efficiënter te laten werken.

Ook gaan we werken aan uitbreiding van service in de winkel, haal- en brengservice maar ook online door middel van een webshop.

Product toegevoegd aan vergelijking