Wil je jouw oude scooter inleveren bij XXL Scooters? Dat kan!

Is jouw oude scooter of brommer rijp voor de sloop? Maar weet je niet precies wat je ermee aan moet? Lever dan je oude scooter in bij XXL Scooters in Arnhem. Inleveren is volledig gratis, jouw oude scooter of brommer wordt direct gevrijwaard en ook de overige details handelen we netjes voor je af.

Door jouw oude scooter in te leveren, heb je er zelf geen omkijken meer naar en draag je direct bij aan een beter milieu doordat alles op een milieu-verantwoordelijke manier wordt gerecycled. 

Hoe gaat scooter recycling in zijn werk?

  • Je meld bij ons dat je een oude scooter of brommer hebt die je wil inleveren. De scooter kan je uiteraard bij ons afleveren, maar wanneer dat niet mogelijk is kunnen wij hem ook voor je ophalen via onze ophaalservice. 
  • Jouw oude scooter wordt direct gevrijwaard. Dit is nodig omdat je anders wettelijk verplicht bent om een verzekering af te sluiten voor een voertuig wat je toch niet meer gebruikt. Onnodig voor jou en niet fijn voor je portemonnee. Laat je je scooter niet vrijwaren en heb je ook geen verzekering? Dan riskeer je een boete! Maar maak je geen zorgen, dit regelen we allemaal voor je ter plekke. 
  • Vervolgens gaan we jouw oude scooter demonteren. Milieubelastende materialen zoals de accu, brandstof en olie worden op een verantwoorde manier afgevoerd. Bruikbare onderdelen kunnen gebruikt worden voor doorverkoop en al het overblijvende metaal wordt via een shredderbedrijf klaargemaakt om opnieuw ingezet te kunnen worden. 
  • De oude scooter is nu voor het grootste deel gerecycled en door de demontage van oude materialen zoals bijvoorbeeld de olie kan deze weer ingezet worden bij de productie van onder andere smeermiddelen. Ook kunnen onderdelen van jouw oude scooter ingezet worden voor de productie van nieuwe scooters!

Heb jij een scooter die je bij ons wilt inleveren of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@xxlscooters.nl of bel ons op 026-3270730

Product toegevoegd aan vergelijking