Vespa

Vespa scooters

Vespa scooters zijn misschien wel de meest beroemde scooters ter wereld en heeft eigenlijk ook geen verdere introductie nodig. Al sinds 1949 produceert het Italiaanse merk al scooters van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Een Vespa scooter is ook een absolute stijlicoon met een karakteristiek retro design dien je kunt herkennen uit duizenden andere scooters.

 

Vespa weet zich te onderscheiden van andere fabrikanten door een absolute topkwaliteit aan te bieden. Zo maken de scooters gebruik van een metalen body waarbij er geen gebruik gemaakt wordt van losse plastic kappen. Hierdoor is de scooter niet alleen een stuk steviger maar zijn ook rammelende kappen onmogelijk. Daarnaast kun je Vespa scooters ook herkennen aan hun gepatenteerde monoarm voorvork wat een absolute lust is voor het oog.

 

Geintereseerd in een Vespa scooter? Kom langs in onze showroom aan de Overmaat in Arnhem Zuid. Graag adviseren we u bij uw aankoop en uiteraard behoort een proefrit ook tot de mogelijkheden. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@xxlscooters.nl of bel naar 026-3270730.

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.