Bij XXL Scooters maken we het onze klanten graag zo eenvoudig mogelijk. Ben je niet in staat om jouw scooter zelf bij ons af te leveren of op te halen? Geen probleem! Met onze ophaal en breng service doen wij het werk voor je.

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op om afspraak te maken om je scooter op te halen of te brengen. Vervolgens komt onze partner Wijbezorgen.nu bij je langs om de scooter af te leveren of op te halen.

Een afspraak maken kan zowel telefonisch als via de mail (info@xxlscooters.nl). Mocht er onverwacht geen plaats meer voor je zijn in de planning dan nemen wij direct contact op met de klant om alternatieven te bespreken.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren verschillende tarieven voor binnen en/of buiten Arnhem. Klanten kunnen kiezen voor een enkele rit of een retour wanneer dit gewenst is. Wij hanteren vaste bedragen, zodat je als klant nooit voor verrassingen komt te staan. Kosten voor het ophalen binnen Arnhem zijn €35 euro en buiten Arnhem vanaf €45 euro.

De betaling kan via twee manieren voldaan worden. Dit kan via een directe overschrijving of via een betaalverzoek vanuit XXL Scooters. Op die manier hoef je niet met geld klaar te staan bij de deur en is alles al voor je geregeld.

Product toegevoegd aan vergelijking