XXL Scooters Arnhem

Schade

Heb je schade aan je scooter? Dan ben je voor schadeherstel bij XXL Scooters aan het juiste adres. Wij repareren en herstellen bijna alle scooters. Denk hierbij aan de merken zoals Vespa, SYM, Peugeot, Niu, Kymco, Yamaha, AGM en BTC.

Er is helaas altijd een kans dat je met je scooter ongeluk krijgt. De schade aan een scooter kan hierbij erg in de papieren lopen. Het is daarom altijd aan te raden om schade scooters door een gespecialiseerd bedrijf zoals wij te laten herstellen.

Taxatie

Schade scooters worden bij ons in de werkplaats gerepareerd en hersteld. Wanneer wij je scooter binnen krijgen zullen wij je scooter grondig controleren.

Vervolgens zullen wij de schade van je scooter taxeren en op papier zetten. We zoeken de onderdelen en de prijzen hiervan op en zullen dit in een rapport verwerken.

Je krijgt van ons dan een schaderapport. Op dit rapport staat precies gespecificeerd wat de schade aan je scooter is en wat de kosten zijn om de schade te herstellen. Dit rapport kan je bij de verzekeringsmaatschappij inleveren.

Wanneer de schade taxatie is volbracht, weten wij wat het bedrag is om je scooter te kunnen herstellen. We zullen dit direct met je communiceren en je het rapport per e-mail toesturen. Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen is het zo dat als de schade boven de 500 euro uitkomt er een schade expert bij komt kijken. De schade expert zal samen met ons dit rapport doornemen en kijken of je scooter gemaakt kan worden.